Koffiedrinken en kennismaken? Bel mij voor een afspraak: +31 6 81361681

projectmanagement en inhoudelijk producent | Mediawijzer.net

bron: Flickr - Mediawijzer.Netwerk Experience

bron: Flickr – Mediawijzer.Netwerk Experience

In opdracht van Mediawijzer.net was ik inhoudelijk producent van- en projectmanagement voor het nieuwe netwerkevenement de Mediawijzer.Netwerk Experience.

We besloten het jaarlijkse netwerkevent een nieuwe insteek te geven: centraal stond ontmoeten en kennisdelen (op verzoek van het netwerk). We gooiden het programma open en bedachten verschillende manieren waarop partners hun vraag en/of aanbod aan andere partners van het netwerk konden presenteren (de Showroom, een Q&A en een Show n Tell). Daarnaast werd op verschillende thema’s met elkaar doorgesproken in Open Spaces. Ook was er een inspirerend sprekersprogramma van korte, bondige lezingen die in 2 uur tijd over de deelnemers raastte.

Om de balans in de dag te bewaren bood het event de deelnemer een oplaadpunt (lounge hoek met oplaadpunten, fruit, water, in een rustige hoek van het gebouw) en Medialoze meditatiesessies. Tijdens de lunch kon men ook over het nieuwste van het nieuwste in Medialand horen tijdens het Technologie Spreekuur. Er waren korte promo films, Aan het einde van de dag werd de Monitor Jeugd en Media 2015 gepresenteerd aan het grote publiek, waar ook veel persaandacht voor was.

Gedurende de voorbereiding was ik eindverantwoordelijk voor programmering (thema, sprekers, etc), aansturen van productie, opzetten van communicatie en overall project management.

Eindresultaat: succesvolle Media Ukkie Dagen campagne waar netwerkpartners op waren aangehaakt en met elkaar in contact kwamen en waar expertise ontwikkeling plaatsvond. Meer informatie over- een een goede terugblik op het evenement vindt u hier.